Најнови вести
Овде информирајте се за нашите активности

Во организација на аикидо клубот Хенбо од Скопје ќе се одржи викенд семинар со Даниеле Монтенегро сенсеи (5.Дан) од Милано, Италија.

Добредојдовте! Ова е нашата веб презентација. Пишете ни доколку ви се допаѓа и секако, запишете се за да вежбаме заедно.