За нас
Клубот е основан 2016. Членка е на Македонската Аикидо федерација - Аикикаи Македонија.

Ова сме ние

Со аикидо се занимава од 2006 година. Носител е на мајсторски појас - втор степен (2 Дан).

Владо Стојановски Главен тренер

Иван Стојановски помошник тренер

Кај нас можете да тренирате

Аикидо

Генки-каи

Хоџо